BIERTAXI NIJMEGEN

BIERTAXI NIJMEGEN BierTaxi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 540 beoordelingen
28 nov 2021 om 10:52 Bestelling is nooit bezorgd. Waardeloos!
24 nov 2021 om 15:21 Ik had 2x 24 blikjes besteld, zou een half uur duren. Uiteindelijk 2 uur gewacht, gasten al weg en vervolgens de onjuiste levering gekregen (3 sixpacks). Slechtste service ooit en ga nooit meer hier bestellen dus. Hopelijk krijg ik deels geld terug.
21 nov 2021 om 14:30 niet oke want heb die bestelling nooit gehad en ze hebben gezegd het te hebben teruggeboekt dus ga ervan uit me geld terug te hebben eind volgende week!
20 nov 2021 om 5:05 Ik bestelde 24 bier, en. Ik kreeg 6.
19 nov 2021 om 1:12 Heel lekker, echte aanrader, 100 party snacks is mn favoriet
13 nov 2021 om 3:18 Ordered ar 00:50. Now it’s 3:17 and I’m still waiting for my order. Not the first time. This was my last time ordering something here.
13 nov 2021 om 3:06 2 uur te laat, wel met glimlach bezorgd. kon anderhalf uur lang geen contact krijgen met bedrijf.
27 okt 2021 om 3:22 Oplichters
24 okt 2021 om 19:35 Top super snel ga zo door !!!!!!
24 okt 2021 om 2:05 Nu 3x besteld en weer goede en snelle levering. Ik kan me iig niet vinden in de slechte reviews. Ze bellen mij nog persoonlijk op om te zeggen hoe laat ze bij me zijn/voor de deur staan.
18 okt 2021 om 5:11 Mijn hele bestelling is niet geleverd ! Nu moet ik er zelf achteraan om mijn geld terug te krijgen
16 okt 2021 om 1:21 Gisteren en vandaag Leffe blond besteld. Toegegeven, het is heel prijzig.. Maar als alle supermarkten dicht zijn en je hebt toch wat te vieren, dan is bier taxi een heel goed alternatief!