BIERTAXI NIJMEGEN

BIERTAXI NIJMEGEN BierTaxi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 317 beoordelingen
4 okt 2019 om 10:28 Ik zorg voortaan wel dat ik genoeg in huis heb, lamtak wou zijn auto niet uit dus belde dat ik naar beneden moest komen. Nooit meer
30 sep 2019 om 6:30 Het is dat ze bier kwamen brengen maar verder niet veel soeps. Zelf moeten bellen wanneer ze kwamen? Zelf naar beneden moeten lopen. Voor 35€ voor 24 bier verwacht je wel iets meer service
29 sep 2019 om 10:32 Snel, vriendelijk en koud!
29 sep 2019 om 7:09 Goed snel en ondanks dat het bier niet in de koeling stond was het koud genoeg on zo te drinken, dat voor een bestelling vanuit nijmegen naar oss met wegwerkzaamheden,, prima bezorgtijd/service
26 sep 2019 om 21:07 Bezorger kon adres biet vinden en ik moest naar hem lopen 2 straten verder. Bezorger was telefonisch in gesprek met een andere klant. Zoekend op de achterbank. Verkeerde en warme wijn mee. Erg slechte service voor de prijs van lidl wijn.
16 sep 2019 om 3:50 Prima op tijd altijd
10 sep 2019 om 1:36 Vijf sterren, want bestelling was ‘s nachts, en het was een zeer beleefde en vriendelijke jongeman. Een beetje te correct want hij klopte timide op de deur omdat hij op het late tijdstip niemand wilde storen. Dat zijn zijn zorgen echter niet.
7 sep 2019 om 3:23 Te lang komt met ze vriendjes en laat je wachten tot dienzelf wilt
3 sep 2019 om 14:50 Pils was lekker, koud en prima binnen de tijd. Het werd zelf door het openstaande raam bezorgd. Das toch vet!!
1 sep 2019 om 2:13 Bijna 2 uur op bestelling gewacht, nadat ik al een uur melding had dat de bestelling geleverd zou zijn. 2 keer gebeld, beloofd teruggebeld te worden, niet gebeurd. Heel onprofessioneel aan de telefoon, lees: "lieve schat/je hebt je bier nu toch"
31 aug 2019 om 10:23 Eerste keer besteld maar slechte ervaring! Bier was gewoon warm en ze konden mijn huis niet vinden dus moest een stuk lopen...
29 aug 2019 om 0:20 Bezorger heeft geen kennis van de stad. Heeft een half uur langer geduurd kmdatbde bezorger d kaaij niet kent. De kaaij is een bekende plek in Nijmegen. Tot slot was het bier ontzettend lauw.