BIERTAXI NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Biertaxi Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 23:22 Prijs veel te duur voor een aldi whiskey. 60 euro voor bocht en goedkope troep betaald.
25 nov 2022 om 2:29 We zitten al twee uur te wachten. Organisatie is niet bereikbaar. Gewoon alleen maar kut. Nooit meer bestellen.
24 nov 2022 om 1:45 Snelle bezorging
22 nov 2022 om 11:25 Fles wijn besteld, online betaald. Bezorgtijd meer dan een uur. Uiteindelijk laten ze de telefoon 1 x overgaan. Probeer je meermaals direct terug te bellen, nemen ze niet op. Na vaak proberen, nemen ze op. Zeggen ze, de bezorger is al doorgereden
20 nov 2022 om 16:41 Deze mensen zijn oplichters! ze bellen en zeggen dat ze je niet kunnen vinden en dan negeren ze je.
13 nov 2022 om 1:43 Goede service!
11 nov 2022 om 23:25 Zeer slecht. Wel betaald en niks gehad en gevoel dat ze je aan het lijntje houden
6 nov 2022 om 1:00 22:20 besteld, nu inmiddels de dag erna 01:00 nog steeds niks ontvangen belachelijk dit..
5 nov 2022 om 21:57 Oplichters. Ze proberen je te overtuigen dat ze langs zijn geweest, vervolgens proberen ze “het goed te maken” door je een fles whiskey of vodka te bezorgen ipv een tray bier wat ik had besteld. Uiteindelijk meer moeten betalen wilde ik mijn tray.
4 nov 2022 om 23:52 Top kwaliteit, vriendelijke mensen, goede service, absoluut de moeite waard.
3 nov 2022 om 18:11 Ik wacht al 2 uur en heb nog steeds niks ontvangen. Gebeld en ze zeiden dat ik moest appen - wordt niet op gereageerd.
1 nov 2022 om 15:19 Konden bestelde wijn niet leveren, alternatief was 30 euro extra betalen voor een vodka van 6 euro uit Duitsland. Hele onbeschofte medewerker aan de telefoon. Niet bestellen hier!