BIERTAXI NIJMEGEN

BIERTAXI NIJMEGEN BierTaxi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 296 beoordelingen
4 aug 2019 om 18:19 Bier was niet koud
27 jul 2019 om 14:08 Vaak de verkeerde producten mee, langzame bezorging.
25 jul 2019 om 5:30 Zeker een aanrader als je biertjes wilt van een graad of 30
19 jul 2019 om 7:42 Bier kwam rechtstreeks uit de schappen van de supermarkt. Oftewel gewoon lauw/warm. Duurde ook nog eens ruim 2 uur voordat het er was! Zeer slechte ervaring met de Biertaxi. Eens maar ook nooit meer!!
15 jul 2019 om 1:12 Vriendelijke bezorgers, had iets verkeerd besteld, ze hadden een aantal alternatieven meegenomen om uit te kiezen voor dezelfde prijs. Aanrader!
11 jul 2019 om 14:55 Bestelde bier niet op voorraad, dus 6pack extra gekregen van ander merk. Top
4 jul 2019 om 1:16 Super snel, aardige bezorger! Zeker een aanrader.
2 jul 2019 om 12:48 Duurde ietsje langer dan gehoopt. Vijf sterren, want bestelling was ‘s nachts, en zeer correcte en vriendelijke jongeman bij afgifte. Die ook nog even belde dat hij er bijna was.
30 jun 2019 om 15:12 Uur moeten wachten op warm bier.
30 jun 2019 om 3:44 Staat er 50cl krijg je 33cl
28 jun 2019 om 23:41 Bezorger was heel vriendelijk! Helaas moesten wij heel lang wachten op onze wijn en was deze lauw. Ook was de bestelling die wij geplaatst hadden niet op voorraad en moesten wij ter plekken iets anders kiezen. Erg jammer!
16 jun 2019 om 0:41 The beer came quite quickly and tasted good. I ordered 24 and drank all of them, feeling a bit sick, but don’t think it’s from the beer. Felt a bit drunk though and sent a few messages to girls, had a girls boyfriend over threatening me which wasn’t good.